https://www.bestdentalsupport.nl/over-ons
   
  Oplossingen Best Dental support

  Creativiteit zorgt voor maatwerk en klantgerichte oplossingen

  Waarom Best Dental support?

  Het tandheelkundige landschap verandert zeer snel, dat merkt u ook. Best Dental support zorgt ervoor dat u zich, als mondzorgspecialist, volledig op uw primaire taak kunt richten. Het verlenen van optimale zorg aan uw patiënten. Wij helpen u met een unieke dienstverlening, met kennisdeling, advies & diensten en marketing, toegespitst op uw situatie.

  Best Dental support ontzorgt de tandartspraktijk optimaal. Onze jarenlange expertise gebundeld met een netwerk van professionele partners maakt ons een volwaardig gesprekspartner om u bij alle facetten van uw praktijk verder te helpen. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op tandheelkunde.

  Wilt u ook ontzorgt worden? Ons team staat voor u klaar.

  Onze werkwijze

  In een persoonlijk gesprek bij u op locatie of in ons Dental Experience Center in Woerden maken wij op basis van onze unieke dienstverlening en aan de hand van de geschetste situatie een voorstel. Dit conceptvoorstel ontstaat altijd in samenwerking met onze partner(s), zo heeft u de garantie dat specifieke expertise altijd voorhanden is.

  Wij zijn volledig onafhankelijk en werken met gerenommeerde partners.

  Één aanspreekpunt

  Gedurende het hele proces is Best Dental support uw enige aanspreekpunt. Een ‘One stop shop’ voor al uw dentale wensen en vragen. Wij bewaken de kwaliteit en snelheid van ons unieke aanbod, zo heeft u de mogelijkheid om zich volledig op uw patiënten te richten en te doen waar u plezier uithaalt.

  Ons Team

  Paul Kooij

  Paul is inmiddels meer dan 40 jaar werkzaam in de tandheelkundige markt. Gestart in 1978 bij NDO Leeflang te Amsterdam. Nu onder andere werkzaam bij Hofmeester dental te Rotterdam. 5 jaar geleden is hij samen met tandarts Eric Tak gestart met de inkoopcoöperatie Best Dental buy. Een moderne manier van inkopen die past in deze tijd. De coöperatie van inmiddels 75 praktijken koopt gezamenlijk in en de behaalde winst wordt naar ratio onder de leden verdeeld. Trots is Paul dat we inmiddels ook gestart zijn met de Coöperatie Best Dental support. Tandheelkunde is en blijft zijn passie!!

  Patrick Leurs

  Patrick is sinds december 1993 werkzaam in de tandheelkunde.
  Hij is bij NDO Leeflang begonnen in de binnendienst als commercieel medewerker.
  Na zeven jaar heeft Patrick een functie als vertegenwoordiger buiten de tandheelkunde aanvaard. De interesse in tandheelkunde was niet weg en na vijf jaar is Patrick teruggekomen bij zijn oude werkgever. Inmiddels was NDO Leeflang overgenomen door Demedis dental, welk bedrijf later werd overgenomen door Henry Schein.
  Patrick is een ervaren, deskundige gedreven adviseur. Sinds mei 2018 is Patrick naast zijn werk voor Hofmeester dental en Best Dental buy ook werkzaam voor Best Dental support, waarvan hij ook mede-eigenaar is geworden.

  Astrid de Jonge

  Astrid is eerder werkzaam geweest in commerciële ondersteunende functies in de fashion en lifestyle branche op verkoop, inkoop en marketing gebied.

  Iets nieuws ervaren, buiten haar comfort-zone en weer kennis opdoen in een nieuw vakgebied met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is wat Astrid zocht en vond bij Best Dental support in combinatie met haar werkzaamheden voor Best Dental buy in een totaal andere branche… de tandheelkunde! Een mooi gebit is immers het visitekaartje van jezelf. Een hele leuke uitdaging door zijn veelzijdige vakgebied en met een ambitieus team!  Zij is een open, spontane en enthousiaste persoonlijkheid die klantgericht te werk gaat, het team en klant graag ontzorgt, out of the box denkt om samen voor het beste resultaat te gaan.


  Partners

  Om u volledig te ontzorgen werkt Best Dental support samen met betrouwbare en ervaren partners op het gebied van financiën, educatie, marketing, werving en selectie en wet- en regelgeving. Zo bieden we u altijd een totaalpakket.