https://www.bestdentalsupport.nl/diensten/praktijkinrichting
   
  Oplossingen Best Dental support

  Praktijkinrichting

  Een groot netwerk met onafhankelijk advies

  Praktijkinrichting  

   

  Het aanschaffen van kwalitatief hoogstaande apparatuur is belangrijk, daarnaast is een goede vervolgservice essentieel. Alles uitzoeken en vergelijken kost veel tijd. Gelukkig hebben wij dit al voor u gedaan. Dankzij onze bemiddeling hebben wij de best opgeleide, betrokken en betrouwbare technische specialisten voor u geselecteerd.
  Zowel op het gebied van aanschaf, onderhoud als reparatie met betrekking tot o.a. autoclaven, afzuigmotoren, compressoren, behandelunits, hand- & hoekstukreinigers en röntgenapparatuur, kunnen deze technici en adviseurs uw technische wensen snel & vakkundig realiseren.

  Bent u van plan om uw praktijk te verbouwen? Wilt u met uw praktijkinrichting aan de slag? In samenwerking met onze gespecialiseerde partner(s) helpen wij u graag om turn-key uw plan te realiseren. Wij nemen u alle zorg uit handen, zodat u zich op uw eigen werkzaamheden kunt blijven focussen tijdens de bouw. Onze partners kennen de dentale bouwwereld als geen ander en kunnen u dus voorzien van het beste advies. U heeft één aanspreekpunt tijdens de gehele bouw. In de brochure ‘Innovatie door inspiratie' maakt u kennis met enkele door onze partner gerealiseerde praktijken en tonen wij u tevens in vogelvlucht waar onze partners u mee van dienst kunnen zijn. De jarenlange samenwerking tussen deze bedrijven staat garant voor een probleemloze bouwperiode en een vlekkeloos resultaat.

  Innovatie door inspiratie 

  Verlichting

  De juiste verlichting in de praktijk verhoogt uw productiviteit, draagt bij aan de gezondheid van u en uw werknemers en creëert daardoor een comfortabele werkomgeving. Presteer optimaal, door de juiste lichtsterkte is uw kleurbepaling het meest nauwkeurig. Bovendien wordt uw “oogtaak” aanzienlijk ontlast waardoor u minder vermoeidheid ervaart.
  Vaak kan de oplossing eenvoudig worden gerealiseerd. Er kan, vanwege speciale subsidieregelingen, met zeer weinig kosten een enorme verbeterslag op het gebied van verlichting in uw praktijk gemaakt worden!
  Verlicht uw werk met plafond foto ledpanelen waardoor u niet alleen zorgt voor positieve afleiding voor uw patiënten maar ook bijdraagt aan een prettige werkomgeving voor het team. U kunt kiezen uit standaard afbeeldingen maar ook een eigen persoonlijk design behoort tot de mogelijkheden.

  Bent u benieuwd naar de lichtsterkte in uw praktijk of heeft u interesse in plafond ledpanelen? Onze lichtspecialist komt graag bij u langs voor een lichtmeting. Uw boekhouder kan voor u een berekening maken met betrekking tot de daadwerkelijke kosten na teruggave van de subsidie en belastingvoordelen.