https://www.bestdentalsupport.nl/diensten/marketing/website
   
  Oplossingen Best Dental support

  Website

  De ideale website

  De ideale website
  Een goede website zorgt voor nieuwe patiënten. Een website geeft antwoord op vragen van uw klanten en waarmee zij tijd besparen en u uw kennis en autoriteit kunt uitdragen. Een website van Best Dental support zorgt ervoor dat wij de kennis van de dental-branche én de kennis van online marketing samenbrengen tot een optimaal resultaat en meer rendement.

  Nieuwe patiënten
  Bij het bouwen van een nieuwe website kijken we samen met u wie uw (potentiële) klanten zijn, waar zij zich bevinden en waar zij de website voor gaan gebruiken. Biedt u de (potentiële) patiënt alleen algemene informatie, zoals de openingstijden en een presentatie van uw team? Of kan de patiënt direct online in uw agenda een kennismakingsgesprek inboeken? Ongetwijfeld komen de meeste patiënten uit uw regio. Daarom is lokale vindbaarheid erg belangrijk en zetten we ook SEO in.

  Bestaande patiënten
  Bestaande patiënten hebben vaak andere behoeften dan nieuwe patiënten en daarom andere eisen aan uw website. Zij kennen uw bedrijf immers al. Misschien weten zij ook al wat zij willen, direct een behandeling inboeken, een herhaalrecept aanvragen? Of willen zij misschien de factuur nog even downloaden? Best Dental support kijkt samen met u naar het zo effectief mogelijk inzetten van uw website.

   

  Aanvraagformulier