https://www.bestdentalsupport.nl/diensten/marketing/signing
   
  Oplossingen Best Dental support

  Signing

  Signing

  Zichtbaar in beeld
  Uw pand verdient de uitstraling die past bij uw praktijk. Laat zien waar uw praktijk voor staat en kies voor een eigen aankleding van uw praktijk. Zo bent u herkenbaar en wordt u een vertrouwd herkenningspunt in de omgeving.

  Signing
  Letters, doeken, borden, reclamezuilen, frames en vlaggen bij of op uw pand vergroten de zichtbaarheid van uw praktijk. Naast de gevel, wanden, ramen, deuren en vloeren spelen ook spandoeken, frames en andere soorten signing een belangrijke rol. Natuurlijk is de ligging van uw pand een belangrijk element om goede keuzes te kunnen maken. Best Dental support draagt zorg voor een goed en helder plan van aanpak, voor wat betreft design en voor wat betreft de plaatsing van uw signing zowel intern als extern.

  Posters
  Posters zijn een ideaal reclamemiddel voor aan de muur, voor in een stoepbord of op andere opvallende plekken. Posters zijn leverbaar in allerlei formaten. Van een kleine A4 tot een supergrote A0 poster, zowel in kleine als in grote oplages.

  Mobiele reclame
  Ook met mobiele reclame vergroot u de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw praktijk. Een bedrijfsauto bestickeren is een van de beste manieren om reclame voor uw praktijk te maken. Waar u ook rijdt of geparkeerd bent, met uw bedrijfsauto bent u in beeld. Best Dental support ontwerpt een passend ontwerp voor uw bedrijfsauto. Van een minimalistisch design met slechts uw logo of de naam van uw praktijk tot een mooie full-color-print of een opvallend design. Best Dental support houdt rekening met uw wensen passend bij uw huisstijl.

   

  Aanvraagformulier