https://www.bestdentalsupport.nl/diensten/marketing/seo
   
  Oplossingen Best Dental support

  SEO

  SEO

  Heeft u een goede website? Dan wilt u ook dat uw klanten uw website in de zoekmachines zoals Google direct vinden. Het liefste bovenaan.

  Een goede vindbaarheid, ofwel een hoge ranking, in de zoekmachine van Google is belangrijk voor uw praktijk, zeker lokaal in uw regio. Een (potentiële) klant zoekt snel op internet en is gewend om op de eerste pagina van bijvoorbeeld Google al zijn antwoord te vinden, het liefste ook nog in de buurt. Daarom is het belangrijk dat u op die eerste pagina verschijnt, met uw website en de naam van uw praktijk.

  Waarom SEO?
  SEO-campagnes zorgen ervoor dat uw website zichtbaarder wordt in organische, de niet betaalde resultaten. Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie staat voor het actief optimaliseren van een (mobiele) website, door continu de techniek en de inhoud in woord en beeld te verbeteren. Door relevante zoekwoorden, keywords of trefwoorden, goed in te zetten verhoogt het aantal bezoekers op uw website. Het vergroten van uw online vindbaarheid door middel van SEO gaat goed samen met SEA-campagnes. Best Dental support verzorgt de zoekmachineoptimalisatie van uw website en maakt inzichtelijk met maandelijkse rapporten wat de voortgang is.

   

  Aanvraagformulier