https://www.bestdentalsupport.nl/diensten/marketing/sea
   
  Oplossingen Best Dental support

  SEA

  SEA

  Adverteren met Google Ads.
  De website van uw praktijk bovenaan in de zoekresultaten van Google met pakkende advertenties? Dan is Google Ads, het online advertentieprogramma van Google, voor u ideaal.

  Google vertoont uw advertenties in de zoekmachine als de zoeker relevante zoekwoorden gebruikt passend bij uw advertentie. Op deze manier kunt u zeer specifiek en nauwkeurig adverteren, afgestemd op de behoefte van de zoeker/doelgroep, met name regionaal. Google registreert alle resultaten tot in detail. U heeft volledig inzicht in de resultaten en weet precies wat er gebeurt. Het vergroten van uw online vindbaarheid door middel van SEA gaat goed samen met SEO-campagnes. Best Dental support bepaalt samen met u waarop u in Google gevonden wilt worden en bouwt de advertenties op.

  Video advertising
  Naast de eigen zoekmachine bezit Google een netwerk van miljoenen websites, video’s en applicaties. U heeft ook de mogelijkheid om in dit netwerk te adverteren. Online adverteren met video neemt steeds vaker de plaats in van de traditionele videocommercials op TV, wat regionaal zeker interessant is. Adverteren op YouTube is een onderdeel van video advertising. Middels dit kanaal bereikt u gemakkelijk, tegen relatief lage kosten, regionaal uw eigen doelgroep via een andere invalshoek.

  Voordat Best Dental support voor u de Google Ads campagne opzet, bepalen we samen de wensen en doelstellingen voor uw online vindbaarheid. Met een zoekwoordenonderzoek krijgen onze specialisten inzicht in het online zoekgedrag van uw doelgroep. Zo is resultaat gegarandeerd.

   

  Aanvraagformulier