https://www.bestdentalsupport.nl/diensten/marketing/23plusone
   
  Oplossingen Best Dental support

  23plusone

  Emotional branding

  Waar ligt uw kracht?
  Iedere tandartspraktijk weet wat het doet. 
  Sommige praktijken weten hoe zij het doen. 
  Maar heel weinig praktijken weten waarom ze doen wat ze doen en welke emotie de praktijk uitstraalt of wil uitstralen. Best Dental support biedt u marketing voor uw tandartspraktijk.

  Gelukkig is er 23plusone, met deze methode kijken we naar uw praktijk en brengen we de aantrekkingskracht in beeld. Bij de merken Apple, Audi en Coolblue heeft iedereen direct een bepaald gevoel, zoals innovatief, sportief en goed geregeld. Naar dat idee en gevoel gaan we met de 23plusone op zoek naar uw onderscheidend vermogen, waarom bent u goed in wat u doet!

  De 23plusone methode is ontwikkeld door BR-ND in 2008 en 100% wetenschappelijk onderbouwd. De methode is een creatieve en concrete manier om uw bedrijf te transformeren naar een inspirerend en aantrekkelijk merk dat zich op een positieve manier onderscheidt van de concurrentie. Het belangrijkste, het is vooral heel erg leuk en interessant om te doen! Met de 23plusone gaan we aan de slag om de kracht van uw bedrijf te ontdekken en hoe u die het beste uit kan dragen naar uw patiënten toe, zodat u een aantrekkelijke praktijk bent.

  Ontdek uw eigen purpose. Samen brengen we die tot uiting!

   

  Aanvraagformulier