https://www.bestdentalsupport.nl/diensten/inkoopbemiddeling
   
  Oplossingen Best Dental support

  Inkoopbemiddeling

  De beste dentale deals voor u

  Hoekstukken abonnement

  Altijd beschikking over goed werkende hoekstukken.
  Nooit meer zorgen over hoge reparatie kosten!


   

  Wij bieden u: 

  • Automatische toezending van een nieuw hoekstuk na afloop van de abonnementsperiode van 24 maanden bij inleveren van uw gebruikte hoekstuk waarop het abonnement van toepassing is.
  • De garantie dat u direct gratis een nieuw hoekstuk ontvangt als uw hoekstuk binnen deze periode gerepareerd moet worden, mits goed onderhouden en het hoekstuk geen valschade heeft.
  • Een besparing op het aantal benodigde hoekstukken in de praktijk.  (Immers er zijn geen defecte hoekstukken bij de reparateur).


   

  Spelregels:

  • Het abonnement is geldig voor een periode van 24 maanden.
  •  Uiterlijk 1 maand voor het verstrijken van het abonnement ontvangt u van ons een voorstel voor een nieuwe periode van 24 maanden.
  • Indien u gebruik maakt van het vervolgabonnement, sturen wij u een nieuw hoekstuk, waarna u ons het oude hoekstuk retour stuurt.
  • Merk hoekstuk: Appledental

  Aanschaf:

  • Wilt u liever de Appledental hoekstukken of Appledental airrotoren aanschaffen?
   Geen probleem, vraag ons naar de zeer concurerende tarieven.
    

  Voor aanvullende informatie mbt abonnement of aanschaf van de hoekstukken, stuur ons een email aan info@bestdentalsupport.nl of bel Patrick Leurs 06-18191425 of Astrid de Jonge 085-0701085.


  Praktijkkleding in style

  Op zoek naar praktijkkleding?

  Onze partner Workwear in Style met meer dan 20 jaar ervaring, is uitstekend in staat om te vertalen waar uw praktijk voor staat. Kwaliteit, service, deskundig advies en snelle levertijden staan hoog in hun vaandel. Uw bedrijfskleding kan worden samengesteld vanuit hun ruime standaard collecties zoals de Berkel, Haen en/of Hejco.Liever een eigen unieke uitstraling met zeer betaalbare maatwerk oplossingen?
  Ook hiervoor bent u bij Workwear in style aan het juiste adres.
  Goed geklede medewerkers zijn tenslotte het visitekaartje van uw praktijk.

  .
   
   
  Bedrijfskleding doorpassen en aanmeten op locatie behoort evenals vermaken, borduren, bedrukken en/of reinigen tot de mogelijkheden. Ontvangt u liever een pasbox met alle maten zodat u op uw gemak alle medewerkers kan laten passen?
  Geen probleem zij sturen u dat kosteloos toe.

  Maatwerk
  Voor de speciale aanvragen kunnen uw wensen volledig vervult worden naar comfort, pasvorm, kleurstelling en werkomstandigheden. Zij beschikken over een eigen ontwerpafdeling en meerdere productielocaties. Na het geven van een presentatie bij ons of bij u op locatie, laten wij indien gewenst tekeningen maken door onze ontwerpers. Deze ontwerpen zijn nog aan alle kanten te wijzigen. In overleg kan er een proefmodel gemaakt worden. Na goedkeuring van u wordt de productie in gang gezet.
  De levertijd bedraagt ongeveer 8 weken na goedkeuring van het proefmodel.

  Kledingmanagement
  Workwear in Style kan het kledingbeheer geheel van u overnemen of een programma samenstellen waardoor het makkelijk voor u wordt om dit te beheren. Uitlevering per persoon behoort tot de mogelijkheden.

  Eenvoudig bestellen
  Het is het mogelijk om uw bedrijfskleding eenvoudig te bestellen in een voor u speciaal gerealiseerde webshopomgeving, 

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  Wij kunnen uw praktijk ook voorzien van duurzame bedrijfskleding die minder belastend is voor het milieu.
  Er is een collecitie die bestaat uit stof van de groene vezel Lyocell, gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en gerecyclede PET-flessen. Op deze manier worden er geen nieuwe grondstoffen gebruikt en is de productie van de kleding energiezuinig.
  Om u een idee te geven in een jasje maat Medium zitten 27 halve literflessen verwerkt.

  Lyocell cq Tencel

  Dezelfde stof met een andere naam. Tencel is gepatenteerd door het Zwitserse bedrijf Lenzig. Lyocell cq Tencel  is een relatief nieuwe stof in de kledingindustrie met dezelfde luxe uitstraling als zijde, is zo sterk als polyester en neemt nog beter vocht op dan katoen. Daarnaast is het één van de meest milieuvriendelijkste stoffen van dit moment. Qua gevoel lijkt deze stof het meest op viscose.

  Milieuvriendelijke productie
  Het grote verschil met viscose zit in het gebruik en hergebruik van minder schadelijke oplosmiddelen zoals amine-oxide en het hergebruik van het afvalwater. Hierdoor ontstaat een gesloten systeem waarbij zo min mogelijk afvalwater terugkomt in het milieu. Door het toevoegen van de oplosmiddelen ontstaat een houtpulp. Deze worden uiteindelijk door een spinneret geduwd, een soort van douchekop met kleine gaatjes. Vervolgens worden deze vezels gesterkt in een bad van amine oxide, gedroogd en uiteindelijk gesponnen tot een mooie stof om kleding van te maken.

  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

  Brochure de Berkel        Brochure Haen 

  Inkoop verbruiksmaterialen

  Dankzij onze intensieve samenwerking met Hofmeester dental en Best Dental buy kunnen wij uw verbruiksmaterialen niet alleen zeer scherp inkopen maar ook uw productassortiment analyseren. Daarnaast kunnen wij u optimaal adviseren in uw materiaalkeuze waardoor u naast voordeliger veelal ook plezieriger kunt werken. 

  Hofmeester dental

  Sinds 1978 is Hofmeester dental een gevestigde naam in de tandheelkunde. Oprichter Leo Hofmeester sr. besloot op 51-jarige leeftijd zijn baan op te zeggen en een bedrijf te starten in de tandheelkundige handel. Vanaf dat moment is Hofmeester dental niet meer weg te denken uit de dentale wereld.

  Niet lullen, maar poetsen

  Dé gevleugelde uitspraak van Rotterdam en graag maken zij dit waar. Hofmeester dental is sterk verankerd in Rotterdam en omstreken. In een straal van circa 20 kilometer rond Rotterdam bezorgen zij uw bestelling persoonlijk in de praktijk. Den Haag, Zoetermeer of Gouda worden eveneens wekelijks bezocht. Grijpt u naast een product, maar heeft u het diezelfde dag nog nodig? Zij springen speciaal voor u in de auto!

  Hofmeester dental beschikt over een eigen geautomatiseerd en geconditioneerd magazijn en heeft de gehele distributie in eigen hand. Deze onafhankelijke positie zorgt niet alleen voor een ongekende flexibiliteit, maar zij nemen hun partners ook alle zorgen omtrent de logistiek hiermee uit handen. Op dit moment voeren zij de logistiek uit voor o.a. de volgende partners: Best Dental buy, Medisch Direct en NVM Inkoop.

  Best Dental buy

  Best Dental buy is een reeds 5 jaar bestaande en bewezen inkoopcoöperatie, die in directe verbinding staat met de dagelijkse praktijk. Opgericht door tandartsen vóór tandartsen. Met een nieuwe manier van inkopen van verbruiksmaterialen, gebaseerd op een gezamenlijke aanpak. 

  Aangesloten tandartsen profiteren naast de beste inkoopprijzen én een jaarlijkse winstuitkering ook van de support die ze onderling van elkaar krijgen. 
  Dit maakt Best Dental buy niet zomaar een dienstverlener. Zij hebben echt een gezamenlijk belang. Dus of het nu gaat om kostenbesparing of andere belangen van hun leden, bij Best Dental buy creëren ze het beste voor elkaar.

  Ruim aanbod van producten

  Best Dental buy richt zich niet alleen op de inkoop van  tandartsinstrumenten maar met name ook op veel voorkomende verbruiksmaterialen, waarmee zij als coöperatie aanzienlijke volumevoordelen kunnen behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Afdrukmaterialen
  • Bleekmaterialen
  • Boren
  • Cementen
  • Composieten
  • Disposables
  • Endovijlen
  • …en nog veel meer!

  Brochure Best Dental buy