https://www.bestdentalsupport.nl/diensten/financieel
   
  Oplossingen Best Dental support

  Financieel

  Nu comfortabel leven en later onbekommerd genieten

  Bespaar tijd op uw administratie

  Met de financiële administratie van onze partner Intelly bespaart u veel tijd. U hoeft alleen nog maar uw facturen in te scannen en Intelly verzorgt de rest van uw boekhouding, inclusief uw jaarrekening. De boekhouder of accountant doet de verplichte controle en zal u indien van toepassing van adviezen voorzien. Heeft uw praktijk te maken met meerdere administraties, bijvoorbeeld een holding? Dan krijgt u binnen uw omgeving hiervoor een aparte administratie. Het voordeel hiervan is dat u de financiële relatie tussen uw administraties eenvoudig inzichtelijk maakt. Ook voor deze omgeving verzorgen zij de boekhouding.

  Hét alternatief voor factoring

  Als mondzorgspecialist wilt u bezig zijn met uw passie en niet met uw financiele administratie. Helaas komt er ook een hoop administratie bij kijken om uw vak uit te oefenen. Dit kan sneller, makkelijker en goedkoper! Samen met onze partner Intelly bieden wij de oplossing voor uw praktijk en een uitstekend alternatief voor factoring. Voordeel voor u:

  • Alle communicatie in uw huisstijl;
  • Uw geld rechtstreeks op uw bankrekening;
  • Een totaalpakket aan ontzorging van uw administratie.

  Bekijk de video en ontdek hoe Intelly u kan helpen.

  Video

  U scant, wij doen de rest

  Indien u gebruik maakt van Intelly, kunt u flink besparen op de kosten van uw boekhouder en/of accountant. Wilt u hier meer over weten?
  Neem svp contact op met ons.

  Liever uw gehele boekhouding uitbesteden?
  Onze partner kan u volledig ontzorgen, adviseren en begeleiden. Dankzij een efficiëntere administratie, naar een rendabelere praktijk. 

  Financiële planning

  Uw financiele administratie goed geregeld! Pensioen, Hypotheek en Assurantiën geïntegreerd in één financiële planning. Hierdoor houdt u focus op uw doelen. Zowel zakelijk als privé. Van Marle Advies kan u volledig ontzorgen, adviseren en begeleiden op onderstaande gebieden:

  • ​Financiele administratie
  • Hypotheekadvies (woning/pand)
  • Financiële planning / pensioenscenario’s 
  • Verzekeringen, particulier en zakelijk (o.a. arbeidsongeschiktheid)
  • Financiering beleggingspanden / financiering bedrijfspand
  • Zakelijke financieringen

  Financiële partners

  De accountant, de boekhouder, de fiscalist en de financieel planner houden zich allemaal bezig met geldzaken en creëren altijd overzicht voor u. Zij benaderen de materie echter vanuit verschillende hoeken waardoor zij ook ten opzichte van elkaar toegevoegde waarde hebben.

  Door hun kennis en ervaring zien ‘onze financiële partners’ kansen en bedreigingen die andere vaak over het hoofd zien, zelfs als zij financieel bekwaam zijn. Zij prikkelen u bijvoorbeeld om na te denken over uw bedrijfsopvolging, welke rechtsvorm uw bedrijf heeft of wijzen u op de risico’s van de verschillen tussen fiscaal en commercieel pensioen. Zij vragen u op de man af of u zich wel behaaglijk voelt als u uw eigen grenzen opzoekt voor een investering. Kortom, zij staan naast u bij financiële beslissingen die u niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk kunnen raken.