https://www.bestdentalsupport.nl/diensten-werving-selectie
   
  Oplossingen Best Dental support

  Werving & selectie

  Gemotiveerd personeel maakt het verschil

  Uniek concept


  Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel? We hebben een uniek wervings- en selectieconcept ontwikkeld."wij zien een wildgroei op het gebied van recruitment, waarbij veel bedrijven op dezelfde manier te werk gaan. Wij doen dit anders."  De praktijk levert aan wat gezocht wordt, (zie onderstaande link) wij schrijven een goede advertentie, die we door middel an onze unieke zoekmachine verspeiden. Daarnaast is het mogelijk om een potentiele sollicitant een gratis basistest tandheelkunde af te laten leggen als efficiente en effectieve selectieprocedure.
  Vervolgens gaat de praktijk zelf in gesprek met de kandidaat waardoor het snel duidelijk wordt of er een wederzijdse klik is. Ons doel is bij te dragen aan een plezierige, vruchtbare lange termijn samenwerking tegen aanzienlijk lagere kosten dan de huidige tarieven die gevraagd worden voor werving en selectie.
  U betaalt voor onze dienstverlening slechts € 519,- ex. BTW.
  (€ 159,50,- ex. BTW bij aanvraag voor het maken en plaatsen van de vacature en het resterende bedrag van € 359,50 ex. BTW pas bij een succesvolle match.)

  Wij helpen u bij zoekopdrachten zoals: tandartsassistente gezocht. Wilt u meer weten, of een aanvraag doen? dat kan via onderstaande link, wij helpen u graag.
   

  Aanvraagformulier