https://www.bestdentalsupport.nl/diensten-werving-selectie
   
  Oplossingen Best Dental support

  Werving & selectie

  Gemotiveerd personeel maakt het verschil

  Uniek concept


  Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel? Ons doel is bij te dragen aan een plezierige, vruchtbare lange termijn samenwerking tegen aanzienlijk lagere kosten dan de huidige tarieven die gevraagd worden voor werving en selectie.

  Wij doen dit anders, we hanteren een laag start tarief en nemen u hierdoor veel kostbare tijd uit handen. Pas bij een succesvolle match ontvangt u  van ons een aanvullende factuur.

  U betaald maximaal € 799,- ex. BTW voor het vinden van de juiste kandidaat, (tandartsassistent, preventie-assistent, paro-assistent, mondhygiënist of tandarts.)


  Start tarief

  U geeft aan wat gezocht wordt aan de hand van een paar vragen, die in te vullen zijn op onze website of we kunnen dit formulier met vragen aan u mailen. Vervolgens neemt onze partner, Scope People contact met u op voor een intake gesprek van ca. 15 minuten om een goed beeld te krijgen van wat uw precieze wensen zijn. Aan de hand hiervan wordt een goede vacature tekst geschreven en door middel van hun unieke zoekmachine verspreidt.
  Na circa 10 werkdagen volgt een evaluatie gesprek mocht er nog geen geschikte kandidaat zijn gevonden.

  Het vaste start tarief is € 299,- ex. BTW.


  Tarief bij succesvolle match.

  Pas na het vinden van een succesvolle match sturen wij de aanvullende factuur van € 500,- ex. BTW, op basis van: No cure, no pay!


  Wilt u meer weten, of gelijk een aanvraag doen? dat kan via onderstaande link, wij helpen u graag.
   

  Aanvraagformulier